Monday, 22 June 2009

Tears keep fallin'


Kuukausi. Siitä on jäljellä enää 8 päivää. Viisi kiloa on tippunut osittain pois, mutta se ei riitä. Suolaset kyyneleet muodostaa mun poskelle kuuman vanan. Maistan pisarat huulillani. Niistä ei juolahda mieleen suolainen meri, vaan viha. Säälittävä - sitä minä olen, enemmän kuin muut. Enemmän kuin pitäisi. Kaikki vahvuuteni valuu niiden mukana pois. Näkökenttäni sumentuu... ainakaan en näe sitä ihraa minkä peitossa piileskelen, mutta peitossa ovat myös maidonvalkeat luut. En osaa kirjoittaa. Haluan pois - jonnekin missä kukaan ei näe liikakilojani hyllymässä.

Antakaa anteeksi etten ole sitä mitä pitäisi. Ainakin yritän, mutta sekin on turhaa, kun en ylety tavoitteisiini. Yritän loppuun saakka, en ole luovuttaja, ainoastaan häviäjä. Lupaan syödä vain kolmesataa kaloria päivässä tämän viikon loppuun saakka, sen jälkeen nähdään olenko nostanut sijoitustani viimeiseltä sijalta.

Tuntuu... en itsekään tiedä mitä sisälläni tunnen.
Surua. Tuskaa. Epäonnistumista.
Kiitos Ginny, kun olet niin idiootti sekä lihava - nyt joudut kärsimään siitä.

5 comments:

  1. oii kiitos vinkistä, aijon nyt höpötellä siin pöydäs nii paljo et kuulostan oudolta ! :D:D: haha joo kyl sä 300 kcal pystyt! kannattaa syödä puuroo, siin ei oo paljoo kaloreit ja se pitää nälän poissa kauan ! sit tee vapaaajal kaikkii thinspo juttui ja kato leffoi ni päivä vierähtää nopeee, etkä ees pysty ajattelee ruokaa ! tsemii<3

    ReplyDelete
  2. heii :s nyt ginny kuules piristy !
    täs maailmas on ainaki yks ihminen joka kaipaa ja tarvii sua, se ei välttämät kerro sitä sulle tarpeeks usein , ja epäonnistumisen tunteesta pääset eroon kun jatkat tätä syömättömyyttä !
    mut älä jatka tätä surua, sade muuttuu aina sateenkaareks <3

    ReplyDelete
  3. on vaikeeta sanoa, että on muutakin kuin laihuus ja kauneus, koska en usko sitä itekään.
    sun silti pitäis olla ajattelematta,
    koska elämä on tehty elämistä varten,
    ei laihduttamista tai kuolemista.
    joskus on pakko kuolla, mutta ei ehkä tänään.
    jossain miljoonat ihmiset kuolee nälkään,
    koska niillä ei ole muuta vaihtoehtoa, mutta sulla on. tee se läheistesi vuoksi, jos et itsesi vuoksi voi. sinun ei tarvitse pärjätä yksin. mene, puhu ja anna ihmisten kuulla itsesi, sillä elämä on ihan vitun ihanaa, aina joskus.

    ja anteeks jos kommenttini loukkaa sua jotenkin, en todellakaan tahdo loukata, tahdon sun vaan parantuvan, sillä kukaan ei saisi kärsiä tuolla lailla. mun paras ystävä on alkanut ajatella anorektisesti, enkä voi kuvailla sitä pakokauhua, mitä se minussa herättää. se tuska on niin kamalaa, että tekisin ihan mitä vain jos voisin pelastaa ystäväni, sillä hän on minulle liian rakas menetettäväksi.

    ReplyDelete
  4. hei mäki tunnen olevani iha epäonnistunu täs. mut täytyy vaa jaksaa yrittää taas. vielä kerran. kyl me onnistutaa. epäonnistuminen EI KÄY. eikäyeikäyeikäyeikäyeikäyeikäyeikäyeikäy! onks selvä? :D me ei olla epäonnistujia. tsemii muru<3

    anteeks en oo tainnu käydä viel kertaakaa siel meses. pelkään vaa et joku kaveri on siel ja joudun juttelee ja se jopa kysyy jos voisin olla tai jotai. mut tuun täl viikol joku päivä. varmasti tulen.

    ReplyDelete
  5. Hei<3 jos sua yhtää helpottaa ni tunne aivan samaa. epäonnistumist, ja mä jos joku oon failannu kaiken, juhannuksen ja tän kesän! hetiku koulut loppu mun maha luuli et nyt voi alottaa taas läskien keräämisen. ei vittu, oon vaa lihonu :( ja tää tietää mulle yht enemmä tuskaa ja ahdistust!! Heinäkuus mä niii YRITÄN! Ja varmasti onnistun koska sillo mul on tilaa tehä kaikkea :) KOITA JAKSAAA <3 oot varmasti ihana ihminen :)) <3

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule