Monday, 1 June 2009

Have you seen my inspiration?


Etsintäkuulutan inspiraationi. Se on hävinnyt kuin tuhka tuuleen! Ensin täytyi hakea joku kuvan tapainen, että sain edes kirjaimia näpyteltyä valkeaa näyttöä koristamaan. Löytöpalkkioksi voin luvata virtuaalisen halin :)
---
Todistus laski hieman (ka 8.6), mutta olen joka tapauksessa erittäin tyytyväinen saamiini numeroihin, ja jopa matemaattiset aineet päättivät pysyä samoissa luvuissa. Käytösnumero laski kahdeksikkoon, mutta turha valittaa, itsehän olen sen aiheuttanut - ensi vuonna ajattelin nostaa sen takaisiin yhdeksikköön. Hyviä keinoja olisivat luultavasti suun siivoaminen ja ajoissa oleminen.
---
Ja esittelenpäs seuraavan aiheeni: -5kg kesäkuun aikana feat. http://doyoulikeitenoughtowearit.blogspot.com/!
Ja eipä tästä paljoa tarvitse selitelläkään. Ehdin muotoutua kauniimmaksi sopivasti ennen matkaani Etelän aurinkoon, mutta mikä tärkeintä: tästä tulee älyttömän hyvät fiilikset. Jo pelkästä suunnittelusta nousee huulille sellainen hymy, että johan huulet kohtaavat pian korvani. Tuntuu vain niin hyvältä, aivan ilman syytä. Tuntuu kuin se olisi jotenkin väärin tässä kiireisessä nykymaailmassa. Ei sen väliä, mikään syytös tekemästäni vääryydestä ei saa tätä hymyä katoamaan, koeta vaikka...

6 comments:

  1. kiitos tsemppauksesta! en ollut lihonut kuin 0.4 kg, aika kumma juttu! tsemppiä tosi paljon tohon -5kg projektiin, sä pystyt siihen! :)

    ReplyDelete
  2. Voin lainata sulle hieman omaa inspiraatiotani, sillä tekisi mieli kirjoittaa koko ajan! Ei vain meinaa riittää aiheita tästä tylsästä elämästäni kuin korkeintaan kahteen postaukseen päivässä :D

    ReplyDelete
  3. :> kiitos mainostuksesta :) me onnistutaa tos -5kg!

    ReplyDelete
  4. Niinno sinne salille on matkaa alle kilometri, että ei siitä pyöräilystä kyllä hirveesti tuu, mutta onhan seki jotain. :D

    ReplyDelete
  5. hirveesti tsemii<3 täs on se mun meseosote: way2cool4u@windowslive.com. en kyl iha hirveesti oo meses mut joo. toivottavasti sul menee hyvin (kirjottele! :>)

    ReplyDelete
  6. Pilttityttö ärsyttää mua, kun en saa siitä millään selvää! :D

    Voi kunpa mäkin saisin kesäkuun aikana viis kiloa pois, olisi ihanaa. Ensin pitäisi ottaa se alkupaino, mutta sekin on niin vaikeaa..

    Mutta tsemppiä sulle ja ps kiva blogi!

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule