Wednesday, 30 September 2009

Seize the day

Kerroinhan teille rakkaat lukijani, että olen uuden dieetin pauloissa viettänyt koko eilisillan. Tänä aamuna se riemu vasta ratkesi, kun astuin vaa'alle kaksi kiloa kevyempänä. Olen ollut koko aamun yhtä hymyä, tällaista tsemppiä en osannut odottaa. Voisin harkita viikoittaista neste dieettiä, ja muutoin syödä tietyn määrä ruokaa... Hmm, täytynee katsoa mihin päädyn.

Kopioinpa hyyyvin salakavalasti eräältä ystävättäreltäni linkin, joka johdatti vallan mainiolle kalorin laskenta sivustolle. Jos syön seuraavasti taulukon osoittamalla tavalla tulen laihtumaan kolmessa viikossa neljä kiloa. Kuullostaa upealta, eikö totta? Ja jotta tekin pääsisitte hajulle nopeasta painon pudotuksesta: http://www.healthyweightforum.org/eng/calculators/calories-required/


1. - 589 cal
2. -571 cal
3. -553 cal

Kiitän ja kumarran, koettakaa jaksella!
XOXO, Ginny

4 comments:

  1. hihi löysitköhän mmulta tuon linkin ;)) OLE HHYYVÄÄ =) se on aivan mahtava. Otin aluks ihan pienen tavotteen ku seki vähä tuntuu viel kaukaselt tälläselle munkkipossulle :''DD tsemiä <3!!

    ReplyDelete
  2. Tuo laskuri vaikuttaa ihan supermahtavalta, mutta silti jäin jumittamaan activity levelissä: mistä tietää onko light vai moderate? :o En havainnut niissä paljonkaan eroavaisuuksia (syynähän voi tietysti olla esim.surkea englanninsanastoni...)

    ReplyDelete
  3. Voi olla että pitäisi syödä pidemmän aikaa. No toivotaan nyt että tämä ongelma ratkeisi ilman lääkkeitä, äiti saattaisi alkaa epäilemään liikaa jos pyytäisin ostamaan jotain laksoja tms.

    Tsemppiä tohon sun suunnitelmaan ♥

    ReplyDelete
  4. Onnea painonpudotuksesta! :D
    Ihan paras toi linkki, kauhea koukutus jäi heti päälle ;)
    stay strong <3

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule