Tuesday, 26 May 2009

Trying to solve this mysery


Väsymys on tällä hetkellä päällimäisin ajatukseni. Päänsärky on loistava kakkonen, ja ajatus puntarini näyttämisestä 'error'ia loistaa sijalla kolme. Ensimmäinen valitukseni kohde hoituu nukkumalla, kakkos sijan pitäjään tepsii takuulla sama resepti. Kolmonen onkin kaikista kinkkisin ajatellen lähellä häämöttävää kevät juhlaa. Ah, tervetuloa tökkimään paksuja reisiäni, mittailemaan suurta mahaani, koska tiedänhän minä, ettei teille mikään riitä... On olemassa kahdenlaisia paineita, niitä jotka asetat itse ja ne, jotka ovat toisten asettamia. Tämä on nyt näiden kahden sekoitus eli kaksin verroin pahempi painajainen. Itsehän tämän olen aiheuttanut, jos en olisi näin pullukka, voisin pyrähtää halki tanssilattian niin kevein askelin ettei kengänpohjani kuluisi. Nyt todennäköisesti römähtäisin siitä läpi. Ha-ha. Vallan kieroutunut huumorintajuni ei lainkaan auta asiaa, mutta pian voin niin sangen mahtavan huumorintajuni kanssa nauraa näille ajoille, kun olin läskipallero. Tänään, huomenna, ylihuomenna... ruoka saakoot olla vain käsite. En jaksa enää tätä ikuista valitustani asiasta, johon voin vain itse vaikuttaa. Tämä ei ole ratkaistava arvoitus, sillä muuten olisin kristallista veistetty jumalatar... Jos kaikki olisi niin yksinkertaista, niin paikallani istuisi jokin erittäin kaunis ihmisolento. Yritän kertoa itselleni, että tämä on se mitä haluan, tietyin motiivein ja tiettyihin numeroihin saakka. En halua olla pelkkä luuta,rustoa ja jänteitä, mutta en halua myöskään olla läskiä,läskiä ja vielä kerran läskiä. Jotain hurjan kaunista siltä väliltä. Vaikka nyt tuntuu tältä, kyllä tämäkin tuntemus häviää vähintään huomisen päivän tiimoilla, kun lähdemme luokkani kanssa päiväksi retkelle. Nnooh, saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan ja toivottavasti tämän päivän ajatukset jumittavat päähäni pidemmäksi aikaa.

(V)ihastukaa pitkään postaukseeni ja jakselkaa mi amores!

5 comments:

  1. Oon tavannut tuota aiempaa terapeuttia muutamaan otteeseen, mutta nyt päädyttiin vaihtamaan tyyppiä ja olen erittäin tyytyväinen :)

    ReplyDelete
  2. I'm going great, thanks for asking. I've had some dizzyness and other shit, but I love fasting anyway. Makes me feel like I'm high or something. Ha ha.

    Wish I could just get down to 109 by friday (49ish kg).

    ReplyDelete
  3. ihastuin postaukseesi ja samalla kiitän kommentista.

    elä sinäkään nyt hulluja tee sitten ton laihdutuksen kanssa. löydetään ittemme vielä sairaalasta.

    ReplyDelete
  4. Hei kiitos vinkistä, täytyypä koittaa joku kerta.. nyt onneksi on tää koulu jo loppusuoralla ja luovutin sit kuitenki sen matikan kanssa, en vaa jaksanu (8 kurssia ei oo kiva :/)! Tsemppiä myös sulle hei ja nyt ihanaa kesä ja laihuus ovat jo melkein ovella :)

    ReplyDelete
  5. Well I'm pretty sure I'll pass my english. My dad speaks english as first language, so it has always been one of my strongest languages. Although I speak english much better than I write.

    And I wouldn't even say I'm bilingual.

    Anyway, thanks for your comment again!

    xo

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule