Monday, 11 January 2010

Up in the clouds, I'll be higher than ever !

Ana - hot, Fattie - not.

Tänään oli ruokalistalla kiinalaista ruokaa. Tulipahan vain mieleen, että ei ole lainkaan ihme, että aasialaiset ovat niin pikkuruisia kuin eihän sellaisilla tikuilla melkein mitään saanut suuhun tungettua. Eipä sillä että olisi tarvetta enempää ahtaakaan...



On tässä tullut vähän pohdittua muutakin kuin tikuilla syömisen seurauksia, nimittäin sitä, että silloin aikanaan (ah, kultaiset muistot ♥) kun olin 50kg'n tienoilla niin saatoin pärjätä monta päivää 200-400 kalorilla eikä tehnyt riipaisevan pahaa katsella vierestä muiden mässytystä. Mitä jos sitä vain totuttaisi itsensä ruokavalioon, joka koostuisi esimerkiksi 400-600 kalorista päivässä? Onhan näitä hullutuksia ennenkin pystyyn väsätty, joten kaikki on kokeilemisen arvoista. Lupaan ja vannon (tämäkin on kuultu aiemminkin...) jatkaa tämän viikon 800 kalorin toleranssilla ja tiputtaa satasella aina joka maanantai-aamu, kunnes on aika elää 500 kalorilla. Kyllä se vielä tästä lähtee, tsemppiä itseni lisäksi teille kaikille, vaikka olen jo kerran ollut lähellä ihannepainoani (48-49kg), niin ei tämä touhu tunnu luistavan. Luulisi, että kun kerran on tuntenut vähänkin kevyemmän olon ihanuuden niin olisi motivaatiota edes 0,0001%, mutta silti sitä väin päivä päivältä plötsistyy yhä enemmän. Päässä vikaa, niin mahakin kasvaa.


hugs&kisses !


ps. kohta koittaa blogin muodonmuutos, olen niin kyllästynyt tähän. tahdon aloittaa uuden sivun elämässäni, kuten myös täällä elämäni "keskipisteessä" bloggerissa.
pps. elämä on jotenkin nyt vain kivaa, ainakin tämä hetki on sitä itseään. tahdon löytää itseni uudelleen.

5 comments:

  1. vähänkö toi sun kalorisuunnitelma kuulostaa loistavalta ! tsemppiä toteutukseen, mäkin voisin hieman alkaa laskeskella jälleen omia kaloreitani niin ei tulisi huijattua itseä niin paljon :)

    ReplyDelete
  2. paljon tsemppiä tuohon kalorisuunnitelmaan!<3

    ReplyDelete
  3. hieno suunnitelma.
    onnea siihen. ! :)

    ReplyDelete
  4. voi tsemiä,! Suunnitellma on upea :) älä liikaa rasita kummiskaan :) tsemppiä, ja jos pystyt olla ajattelematta ruokaa, laihdutus onnistuu. Sitten täytyy vain keksiä jotain täyttävää tilalle :)

    ReplyDelete
  5. Ateriankorvikkeita. Niiden on tarkotus siis korvata joku yks kaks päivän aterioista, ja auttaa pudottaa painoo. Ne on niiku suklaapatukoita, joissa on kaikkia vitemaiinejä ja tälläsii. Yks patukka sisältää 212kcal.
    Makso jotain 3-4 euroa tollanen paketti, missä oli kaks. Ja niistä kyllä lähtee nälkä pitkäksi aikaa..

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule