Wednesday, 30 December 2009

Back to Basics

Nyt, just tällä hetkellä menee hyvin. Ajatukset heittävät juuri sopivasti häränpyllyä, en tunne olevani täysin sekaisin. Ainakaan vielä.
Niin, ja lupaan aloittaa bloggaamisen reippaamalla otteella (uh, ei nyt liioitella, sanotaanko, että ainakin yritän, en lupaa). Ja toisekseen, jos kaikki nippelit ja nappulat blogini kohdalla ovat ruotsiksi se vain johtuu siitä, että käytän bloggeria ruotsiksi. Älkääkö olettako, että kyseistä kieltä osaisin, tämä on vain osa harjoitteluani. Suoraan sanoen osaan sanoa vain: Jag heter Ginny, jag har en hund. Että kyllä allekirjoittaneellakin on välillä piukat paikat selviytyessä täällä. Jos kuitenkin haittaa, niin katsopa sanakirjasta.
Jotta edes pysyisin aiheessa, josta alunperin ajatteli kirjoittaa taidan aloittaa sepustamisen nyt, ennen kuin se unohtuu. Huomenna on siis Uusi vuosi (ei sillä että pitäisin teitä tyhminä...) ja tulossa on melkoiset pippalot, mutta the suunnitelmani on myös melkoisen yksinkertainen. Mahdollisimman vähän ruokaa koko päivänä ja tänä iltana, niin nouseepahan ainakin hyvin päähän. En ole hyvä esimerkki, joten älkää tehkö tätä kotona ;)


xx

ps. Sorry, mutta kuvia ei ole tulossa, sillä olisi liian riskialtista googlailla 'ana girliä' toisen koneella.

4 comments:

  1. voih ihana kuulla sust, hyvi se menee, uusiivuosii<3

    ReplyDelete
  2. kiva kuulla susta taas :) hauskaa uutta vuotta<3

    ReplyDelete
  3. hyvää uutta vuotta ja vad fint att du övar din svenska !! Vi kan kommentera alltid på svenska om du vill :) Mäkin aattelin ryhdistäytyä tän kirjoittelun kanssa eli koitan tulla tsemppailemaan muitakin :) Kohti kevyempää vuotta 2010, eikös vain? :)

    ReplyDelete
  4. HIIT on high intensity interval training eli lyhyitä kovatempoisia intervalleja. Bongasin ton jostain bodareiden forumilta :) Sen pitäis kuulemma polttaa rasvaa tehokkaasti. (jes!!) :D

    Mulla on msn hiekku@hotmail.com mutta en oo melkein ikinä siellä... Mutta lisäile jos tahdot niin yritän aina silloin tällöin päästä meseilemään!

    Tsemppiä kovasti!

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule