Tuesday, 18 August 2009

Things getting better



Iloinen yllätys pomppasi silmilleni kirjautuessani pitkästä aikaa tähän syömishäiriöisten ihmeelliseen virtuaalimaailmaan. Yhdeksän kommentia? Minulle? Hetken silmiäni räpyteltyä tajusin 'ystävä' sanan merkityksen yhä syvemmin. Kiitos teille auttamasta minua ymmärtään sen yhden lyhykäisen sanan tarkoituksen yhä paremmin. Kiitos uusille kommentoijille, tekin olette kultaa, kun olette vaivautuneet sanelemaan vuokseni muutaman sanasen. Kiitos kaikille ♥

Jotta pysyisin aiheessa, enkä hyppisi tapani omaisesti liikaa aiheiden välillä, niin kerronpa pari juttuja näihin päiviin liittyen. Kontrolli alkaa olla taas ystäväni, mikä on erinomaistakin parempi asia. Itse asiassa, tämä päivä on sujunut näkkäridieetin siivellä eikä uskoisi, että olen syönyt jokaisen päivän aterian, mutta kalorimäärä on vain 250. Suosittelen tätä ruotsalaista keksintöä suurella sydämellä kaikille, jotka ovat ajatusmaailmaltaan kanssani samoilla aaltopituuksilla. Huominen on siunattu myös näkkileivälle, ja saas vielä nähdä, että mitä loppuviikon varalle keksin. Tunnen jälleen olevani innostunut tästä osasta elämääni. Joskus ylämäet antavat vauhtia alamäkiin.

9 comments:

  1. jep,aivan<3 ihana teksti! Kiitos.. välitän susta nii paljon,saat mut nostaa pään ylös,kiitos <3

    ReplyDelete
  2. täällä yksi uusi lukija ja mielellään potentiaalinen ystäväkin jos vain saisin olla ^^♥ onko sulla hyvin toiminut tuo näkkäridieetti, täytyy koittaa :)

    ReplyDelete
  3. I´m still with you.

    Anteeks en osaa kirjoittaa muuta.

    ReplyDelete
  4. Sairaita dieettejä, ei voi muuta sanoa. Lähettäisinkö tänne laitettavaksi thinspiration-kuvan omasta tyttärestäni nenä-mahaletkussa, kalmankalpeana vaimeine pulsseineen, harhailevine katseineen. Niin täydellisen anoreksia hänestä teki.

    Voit poistaa tämän kommentin, tiedän sen ärsyttävän hienoja pyrkimyksiäsi. Mutta kiitos jos luit tämän ja kiitos jos hetken mietit, onko tämä sen arvoista?

    Elämässä on niin paljon muuta!

    Kaikkea hyvää!

    ReplyDelete
  5. Moi!

    Mikä on tämä ruotsalainen näkkäridieetti? :)

    En ole kommentoinut aiemmin, mutta blogisi on tosi hyvä <3

    - Sandra

    ReplyDelete
  6. mäkin luen sun blogia ja tykkään paljon, en vaan osaa ikinä kommentoida mitään kiinnostavaa 8<

    ReplyDelete
  7. yyh olin italiassa lihoin kilon 8< mutta nyt palaan taas arkeen ja silleen :D

    ja kiitos kommentista :)

    ReplyDelete
  8. Ihanaa tekstiä :). Pitkästä aikaa oon mukana kuvioissa lueskelemassa näitä aivan ihania blogeja. Nä jos joku auttaa pitämään oman pään pystyssä ja uskoo onnistumisiin ja uskoo siihen et vastoinkäymisistäkin seuraa aina joku pieni positiivinen juttu... Ihana blogi edelleen =) <3

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule