Thursday, 12 November 2009

How are you doing it?

Huooh. Joku ihanuus opettaa oksentamaan?
Haleja ja pusuja sille, sekä muillekin lopuille. Siis periaatteessa kaikille.

11 comments:

  1. jos et osaa nii älä ikinä ikinä ikinä opettele! ihan oikeesti kuuntele mua, sä et pääse siit eroo. iha sama milt sust nyt tuntuu. sä tuut ihan varmasti katumaa sitä. mä kadun enemmän ku mitää sitä päivää jona mä ekan kerran oksensin. usko mua rakas<3 pilaat elämäs jos sorrut siihen.

    ReplyDelete
  2. Olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa..
    Voimia <3

    ReplyDelete
  3. Eka kommentoija on varmaan oikeessa, mutta silti, mäkin haluaisin kuollakseni oppia. Mutta ehkä kannattaa tuota ekaa kommentoijaa kuunnella.
    Jaksamisia <3

    ReplyDelete
  4. Vaikka oksentelu tuntuis sun mielestä nyt helpolta vaihtoehdolta, en todellakaan suosittele sen opettelemista, enkä koskaan halua antaa kenellekään vinkkejä sen oppimiseen. :/ Ne päivät, jolloin pystyy pitkän oksentelun jälkeen olla oksentamatta, tuntuu niin hemmetin arvokkailta nykyään! Ei sitä pysty tajuta, ennen kuin on todella jäänyt koukkuun.

    ReplyDelete
  5. Älä
    ikinä
    oksenna

    tai tulet katumaan sitä koko loppuelämäsi. Voisin vaikka vannoa.

    ReplyDelete
  6. Niin ja vielä vastaus sun kommenttiin: osaan ja en osaa. Saksaa osaan vielä puhua, koska luin sitä lukiossa kolme vuotta pitkänä. Venäjästä en muista muuta kuin jotain lauseita joita tuli käytettyä joka päiva, esim. Mama prisla! (äiti tuli :D)

    ReplyDelete
  7. Älä opettele ! Siitä ei seuraa mitään hyvää eikä se ole mikään ratkaisu, vaikka helpolta sellaiselta tuntuisikin nyt...

    ReplyDelete
  8. mustakin tuntu ennen ku en osannu oksentaa kauheesti siltä et tekis mieli oksentaa ja se ois niin helppo vaihtoehto, mut siihen jää koukkuun ja siit on vaikee päästä irti vaikka haluiski. sitä paitsi joka oksennus kerta kasvattaa kaksoisleukaa ;)

    ReplyDelete
  9. voi pieni, älä
    ikinä
    mene
    oksentamaan.
    Oon ylpee susta ettet oo tehny sitä. se on niin helvettiä :s

    ReplyDelete
  10. Ite en oo ikinä oksentanu ja se on niitä harvoja asioita joista voin olla ylpee. Älä ikinä alota oksentamista, sä selviit ilman sitäki, sä oot vahva ja ihana<3 Ja jos olo tuntuu heikolta nii mä lähetän sulle tsemppihaleja ja -pusuja!<3

    ReplyDelete
  11. Tee se suihkussa koska vesi
    a) peittää äänet
    b) peittää hajun, ja täten myös maku katoaa.
    Kannattaa juoda paljon esim kokista tai kaakaota SAMALLA kun ahmii. Niin ei pysty syömään niin paljoa ja on vähemmän oksennettavaa. Leikkaa kynnet lyhyiksi jos sulla on pitkät. Jos olet oikeakätinen käytä oikeaa kättä, ja jos vasenkätinen käytä toista. Etusormea ja keskisormea, tai vaihtoehtoisesti hammasharjan alapäätä (sormilla helpoin). Muista siivota jäljet!

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule