Sunday, 26 July 2009

Back in Finland


Kolme elämäni kiistämättä parasta viikkoa on ohi, ja hyvällä meiningillä yritetään jatkaa. Sain ystäviä Suomesta sekä ulkomailta, kielen käyttöön tuli varmuutta ja parempaa yöelämää saa hakea. Jos joku edes harkitsee vähänkin kielimatkaa, niin suosittelen varaamaan siltä istumalta.

Jotta pysyisin blogini pää ajatuksessa, niin kertoilenpa huonoista syömis tottumuksistani. Ruokaa oli paljon, herkkuja oli paljon ja kaloreita aivan liikaa. En ollut lihonut loppujen lopuksi kuin kaksi kiloa, mutta sekin on aivan liikaa. Tämän päivän saldo on 500 kaloria, josta syöty jo kaksisataa pois alta. Huomiseksi ja koko loppu viikoksi pitäisi keksiä jotain, jotta pääsisin takaisin kiinni kontrolliin.

Tämän päivän loruilu oli varsin lyhyt, mutta toisaalta mitään erityistä kerrottavaa ei ollut. Toisekseen, on ollut myös ikävä teidän blogejanne, joten ehkäpä syvennyn lukemaan niitä. :)

4 comments:

  1. Jee oot täällä!

    Mäkin haluun kielimatkallee, mut mulla on futis ni en voi lähtee. -.-

    ReplyDelete
  2. Riippuu tietysti jumpasta mitä siellä tehdään, mutta jossain perusjumpassa on askelsarjaa ja sitte lihaskuntoa. Esimerkiksi steppijumpassa ensin stepataan ja sitte tehdään erilaisia lihasliikkeitä vaikkapa käsipainojen kans. Ja sitte vaikka pumpissa tehdään vaan pelkkiä lihaskuntojuttuja tai sitte jossain tanssijumpassa on vaan aerobista. :) Ääh, tässä viestissä ei kyllä tullu varmaan mitään uutta, mutta kysy jotain tarkemmin, jos kiinnostaa.

    ReplyDelete
  3. tervetuloo takas :) mäki oon ollu kielimatkal ja tykkäsin kans hirveesti. rakastan muutenki kaikkii ulkomait ja eri kielii :>

    älä välitä noist kahest kilost koska ne lähtee varmasti nopeesti pois. mul ainaki lähti sen Egyptin matkan jälkee iha muutamas päiväs.

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule