Monday, 22 March 2010

Honest people don't hide their deeds.

Sain vihdoin ja viimein muokkaukset valmiiksi! Saa nähdä kuinka kauan jaksan tällaista värimaailma katsella. Kommentia? :) Mulla oli jo hieno postaus valmiina, mutta kirja-addiktioni iski Wuthering Heightsin osalta takaisin, ja tästä tuli nyt tällainen postaus. Poistin siis kaiken kirjoittamani.



---


...ps. vois katsoa tän uudelleen ♥ rakastan tätä.

"...Catherine Earnshaw, may you not rest as long as I am living! You said I killed you--haunt me, then! The murdered do haunt their murderers. I believe--I know that ghosts have wandered on earth. Be with me always--take any form--drive me mad! Only do not leave me in this abyss, where I cannot find you! Oh God! It is unutterable! I cannot live without my life! I cannot live without my soul!"



http://www.youtube.com/watch?v=pkTF5DRBxpI

4 comments:

  1. joo ääni on muuttunu, hampaissa en kyllä oo huomannu että ois menny mitenkään keltaseksi. Jaksamisia sulle <3

    ReplyDelete
  2. Mun silmään ainaki näyttää tosi hyvältä tää uus värimaailma! :)

    ReplyDelete
  3. hui mitäköhän tuohon voisi edes sanoa, luin kommentin silmät pyöreinä monta kertaa ja ihmettelin että mistä tuollaisia sanoja tulee. mistä tuollaisia ihmisiä tulee. kaunis kiitos. sinä kaunis

    ReplyDelete
  4. joo, enn voi kyllä suositellakkaan että alkaisit, ittestäki tuntuu ettei olis koskaan pitäny. Minustaki tuntu ennen että en ikinä vois oksentaa, pienenä oksennustauti oli sitä pahinta painajaista. Nykyään se on vain alkanu olemaan ainoa asia mikä tuo turvaa ja mihin voi lohduttautua.

    ReplyDelete

kerro se kirjaimin, sillä sanojasi en kuule